top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvernathanvanboven

Dag 1: Het Vertrek

Bijgewerkt op: 29 jul. 2018

Dinsdag 24 juli

Onze reis begon om acht uur 's avonds op Schiphol. We moesten verzamelen om 19:45 en iedereen was keurig op tijd.

Nadat we nog wat extra bagage ontvangen hadden, samen gebeden hadden voor een voorspoedige reis, er tweetallen waren gemaakt voor de veiligheid en iedereen afscheid had genomen van vrienden en familie konden we eindelijk aan de reis beginnen.

Door de douane op Schiphol

Door de douane op Schiphol met Tom en Rik

Het bezoek aan de douane verliep bijna vlekkeloos. Bij het inleveren van de koffers was er een storing, maar we konden snel naar een andere balie toe om van onze bagage af te komen. Na een kort bezoekje aan de winkels op Schiphol (en dan met name de MacDonalds) konden we snel richting het vliegtuig.

Om 22:15 konden we het vliegtuig in. Nadat er heel wat over en weer geruild was met plekken (iedereen wil natuurlijk aan het raam zitten) had iedereen zijn/haar plekje. De vlucht naar Angola verliep verder zonder problemen, tenzij we het vliegtuigeten als een probleem rekenen. Nadat iedereen bijgeslapen was landden we na 8 uur in Angola, waar we ongeveer een uurtje moesten wachten tot ons vliegtuig verder vloog naar zijn eindbestemming, Windhooek.








135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Achteraf: Wat betekent deze reis voor ons?

In tegenstelling tot alle andere berichten in deze blog is dit geen verslag van een dag van de reis, maar eerder een stukje waarin wij hopen duidelijk te maken wat we van deze reis vonden. Toen wij na

Dag 13: RKC-kerk, Oanob-dam & Braai

Zondag 6 augustus Vanochtend was er een Family-dienst op het René Kids Center, wat inhoudt dat iedereen welkom was. De dienst bestond uit aanbidding, een praatje van Rinus (met een Nederlandse vertali

bottom of page